Svud me darni al’ u NolU nemo’

Svud me darni al' u NolU nemo'

Autor: Milan Petrović - Mikša

No2e- AAA!
- Šta ti bi?
- Zavera sine, z a v e r a!
- Kak'a sad zavera, ćale!?
- Najveća u celoj poznatoj nam istoriji, ma sve od Ramzesa II, pa do današnjeg dana!
- Ček', uspori malo, nemam pojma o čemu govoriš?
- Naravno da nemaš pojma kada ti je mozak ispran tim amerikanskim zombi serijetinama! Ej, bre... srušili jevreji Đokovića!
- Šta pričaš to, čoveče? Srušili? Ko? Gde?
- U Parizu, gde nas drugde sruše? Ajde, maloumniče, ne pravi se blesav! K'o da ti nisi čuo da je tamo neki 'Rvat, ni manje ni više, pobedio našega NolU!?
- Jevreji, 'Rvat, Dart Vejder, sijonski mudraci, povampireni Rođa Raičević...
- Eee TI... baš TI, bre, a sve zarad one kraljice britanske što čitavim svetom diriguje. To je još ona vlada Cvetković-Maček sa Čerčilom preko Pavelića i komunista zagovorila... strah od reinkarnacije Tesle... to je!
- Koje to ćale crne kraljice?
- Ne crne, mamlaze. Bele! Ništa "crno"... već mora onaj anemični Britanos da se nakači na prvo mesto i tačka. Joooj, kuku nama, šta i kako sada bez Novakovog forhenda!?
- Ajde-more-matori, umorio se dečko, željan ljubavi i mira, osvojio sve što se osvojiti moglo, a pritisla ga i Jeca što dolazi kasno sa tih zabava, promocija, prijema, sad još i seansi... i ćao-zdravo.
- Znao sam! Ku-ku-nama-ženo i ovaj je CIJIN plaćenik! Rek'o sam da ga nismo trebali slati na fakultet, podaj mi onu njegovu LUCILLE iza kredenca da mu smrskam ćelavu glavudžu... Nisam te ja, bre, od kile mesa gajio da mi sad NolU pljuješ i po'cenjuješ! Žeeenooo, breee!
- A!?
- Alo ženo, čuješ li me!? Opa, zaboravio sam da ti majka od Nocinog poraza na olimpijskim u Riju iz kujne izašla nije. Ooo, Bekeru, krv ti Hitlerovsku 'bem!
- ...
- Sa'š videti kad u Hramu Svetog Save oprave teniski teren sa podnim grejanjem, ima po jednog Đokovića godišnje Srbija da štancuje... a sad poturaj glavu izdajniče! Odma'!

(par minuta kasnije)

- Oprosti, tata, zaboravio sam da je naš najveći porodični uspeh Noletovo vozdizanije na sveCki teniski tron.
- Tako'e! Ljubi-t-otac-u-pamenu-glavicu.
- Hvala, neću ništa, nisam više gladan... čekamo finalni turnir u Londonu.

Next Post

Nagazi, ako boga znaš!

Mon Nov 14 , 2016
Svud me darni al' u NolU nemo'Autor: Milan Petrović - […]

Preporučujemo...