MILF

MILF

Autor: Jelena Milenković Mladenović

Note On Girl's ForeheadTeško mi je da opišem koliko mi je odvratna svaka vrsta diskriminacije. (U stvari, malo sam više alergična na generalizaciju, ali to sad nije tema.) Pored onih klasičnih, neiskorenjivih podela na „nas“ i „vas“, odredbi prema načinu na koji imenuju boga, mestu na kome su rođeni, dokoni ljudi izmislili su i odredbu prema vremenu (godini rođenja + godini majčinstva), u narodu ustaljenu kao MILF odrednica.

Znači, žensko si. Logično je da prema prirodnom ritmu prođeš kroz faze – klinka, tinejdžerka, devojka, žena, starija žena. Prema sopstvenom ritmu, postaješ nečija majka, supruga, nevenčana partnerka. Logično je da na tom putu doživljavaš nekakve vizuelne promene, dobre ili manje dobre, na koje možeš ili ne možeš da utičeš. Onda se logika prekida i nastaje diskriminacija.

Ako su te promene dobre, spakuju te u tu MILF kategoriju. Osim što je pun naziv toliko ponižavajuć da me je stid svaki put kad ga napišem, pitam se: ko to sebi daje za pravo da određuje kad i kako žena treba da izgleda, u kom uzrastu treba šta da oblači i kako da se šminka? Čime se povlači granica između poželjne i nepoželjne seksualnosti, i zašto?

Kome ide u prilog da etiketira i ubacuje u kalupe?

Muškarcima? Da.

Ženama? O, da!

Draga gospodo, ako imate problem sa određenim godištem ženske osobe X, prema vašem mišljenju u neskladu sa imidžom, ponašanjem, rečnikom, to je u redu. Zašto onda uopšte gledate na tu stranu? Ima i onih drugih, koje odgovaraju vašim standardima, pa se, lepo, pozabavite njima. Pustite žene, majke, „tetke“, „babe“ da uživaju u tom jednom životu koji imaju; pa šta ako su seksi, pa šta ako nose miniće, pa šta ako su se utegle? Šta vi imate s tim? Vas niko ne zove ni da gledate ni da kući vodite, a vi ipak ističete svoje erektivne sposobnosti nekakvom MILF kategorizacijom. Ko vas pita? Koga je uopšte briga koju biste vi a koju ne biste?! Da ste zaista mužjaci, ne biste se ni razmahivali takvom prizemnom percepcijom ženske seksualnosti.

Drage gospođe (gospođice), ako imate problem sa određenim godištem ženske osobe X, prema vašem mišljenju u neskladu sa načinom održavanja spoljašnjosti i vašim ličnim stavom šta biste i kako vi radile na njenom mestu, to je u redu. Ali zašto, zaboga, uprkos logičnoj ženskoj solidarnosti, upirete prstom, zgražavate se i negodujete? Pa vi niste takve, niko vas i ne tera da budete. Što vama smetaju žene, majke, „tetke“, „babe“ koje nemaju problem sa kalupima, godištima, granicama, a ni sa vama? Zašto vi potencirate MILF kategoriju kao nešto što zaista postoji i time dajete legitimitet klasičnoj diskriminaciji žena? Kao da nam je malo već postojećih diskriminacija.

Čega se zapravo plašimo?

Da žena može biti seksualno prihvatljivo biće u bilo koje doba svog življenja? Ili da ne može?

Gde je problem? Ako ti se neko dopada, super! Ako ti se ne dopada, ko si ti da mu namećeš svoje postulate, osim ako ti je iz uže familije, pa, ko veliš, da posavetuješ? Ne sviđa ti se – konstatuješ i produžiš dalje. Šta ti znači to što si nezvana publika u nepostojećoj predstavi?

Imam utisak da je mnogo više nezadovoljnih nego zadovoljnih baš zato što mnogo duže i kvalitetnije zevamo u ono što nam se ne sviđa nego što pažnju posvećujemo onome što nam se sviđa. Lakše je izmisliti ružan termin za podsmeh nego lep za divljenje.

Samo je jedna stvar jasna u brdu ovih pitanja. Nikad, ali NIKAD nisam čula ni jednu od tih šatro MILF osoba da im prija što su „milf“, niti sam ikad videla da je njihov izmanikirani prstić uperen ka bilo kojoj ženi , radi podsmeha ili nekog obrnuto proporcionalnog diskriminisanja.

One thought on “MILF

  1. Kao da sam čekala da neko napiše nešto na ovu temu inače bih ja napisala.
    Dragi muškarci etiketirajte svoje čarape da biste našli koja s akojom ide, žene i etikete ne idu zajedno. Kad mi neko u šali kaže da sam MILFARA razmišljam dal da dobije nokaut ili da ga celog izgazim, šamar je malo.
    U svetu gde blede granice između pristojnog i odvratnog, jako je teško otkloniti tu odvratnu etiketu koju su pornići i njihova industruja eksploatisanja žena seksualnosti nametnuli.

Comments are closed.

Next Post

Na more za sve pare “u prvom minutu”

Wed Mar 2 , 2016
MILFAutor: Jelena Milenković MladenovićTeško mi je da opišem koliko mi […]

Preporučujemo...