Humor

Kako od zastave napraviti sarmu ili Zavera Vladimira,Baraka i Dina

Milanov textautor teksta: Milan Petrović Mikša 

"A-ha, evo odgovora - za sve je kriv Dino? Kako koji? Onaj Dervišhalilović... što peva tamo-neke žalopojke i što Svetlani SerBskoj Materi napisa čuveni hitić "Beograd"... možda i još neki, pa i onako su sve sami hitovi. On i niko drugi! Kriv je, more i tačka!"

 


 Igračka pRaćka ili Šta to ždere Vulin Aleksandra?

autor teksta: Milan Petrović Mikša

Ne, nijeSuper Vulin slovna greška niti posledica bangavosti prstovne moje malenkosti autora teksta. Razmišljajući o tome kako da naslovim ovaj svoj skribomanluk, setih se one stare-dobre, nimalo bezazlene „dečije igračke“, a ranijih vekova čak i oružja - kako za sitnu marvu, tako i za zaštrašivanje nezvanih gostiju iz okolnih ratobornih plemena.


Raspored časova osnovnih škola Srbije 2021.

(možda i ranije "koliko nam dobro ide")

 Autor: Milan Petrović-Mikša

School 1465744 640x480Prelistavajući neke ranije iskucane skribomanluke i komentare, reših da i ja (građanin pokorni) svoje viđenje i nimalo "ulickano" predviđanje iznesem i sa veselim čitaocem ovih redova podelim. Nema sumnje i Vi, kao i ja, prst na čelo, decu pred sebe, može i komšijska, da se bar čestito u ogledalo smemo pogledati.

 


 

Serb Wars - Vozdizanije sile ili kada posle Ace ušuška nas Jeca i uspava Ceca

Autor: Milan Petrović - Mikša

JackPriznajem, morao sam ,,baciti oko" na ONE... ONI su... ma znate već, šta se pravite blesavi!? Siguran sam da je i dobra većina vas nekad učinila isto. I? Šta ,,I"? Fasciniran sam, oduševljen, raspomamljen, razbluđen, trčim i ,,njočim" po sobi... Nema šanse da ,,prebacim" kanal, kakva ,,količina" estradnih teletabisa i paradajz lobanja na ,,malom prostoru", kakve melodramske izjave, kakve životne mudrosti i mantre.


 

 

NOVA GODINA U PET KOLONA

Autor: Milovan Subotić

Lingerie RedOvaj put se nećemo deliti prema dočeku koji za suštinu ima prilošku odredbu za mesto: dočekivači po trgovima, planinama, klubovima, kućnim zabavama. Dočekivači su ovaj put „ukolonjeni“ prema odnosu prema najluđoj noći i očekivanjima od iste, pa da počnemo:

 

 

 

 


 

Kako suživotariti s komšinicom Emilijom Cukon

Autor: Milan Petrović - Mikša

MozakVazda i bilO i biće! Naposletku sve se u Srbiji svede na Lokalnu Drndaru, Nadžak-Babu, Baksuza Baksuskog... i politika, i sport, i kultura, i a-ma baš sve. Vaspostavljena je ta Institucija još davnih dana, smeo bih se zakleti čak i pre ameba.

 


 

MAGARAC I KREDIT

Autor: Pavica Veljović

5067668352 2060989f84 ZSedela dva magarca na klupi u parku. Veći magarac  je  muškarac. Sa njegove leve strane sedela je ženka magarac. Razgovarali su o budućnosti.

 

 


 

Mačke, kučke i stari „Jugo“

Autor: Pavica Veljović

6346601011 E16f0357c5 ZStari „Jugo“ stajao je mesecima podno dvorišta. Mehaničar koji je živeo tu nije imao srca da ga sa mesta pomeri. Ako bismo upitali njegovu ženu čemu služe obojica odgovor bi usledio: „ Kako čemu?! Ničemu! Kresnu iz prve, stanu kad ne treba!“, viknula bi, a žila na vratu poprimila bi joj tamno plavu boju.


 

Poslovice sa smrtnim ishodom

Autor: Pavica Veljović

1046338675 Eb6c027831 ZTek što je sela da očisti luk „srebrenjak“ sredovečna žena je ustuknula pod glasovima koji su je prenuli. Ušuškana u toplu crnu jaknu, sa kapuljačom na glavi i promajom oko nje, žena se najpre osvrnula oko sebe. Levo od nje stajao je petao i kukurikao.

 


 

Mamo, mamo, ja sam ti satanista!

Autor: Aleksandra Mijović – Anja

Devil 04Uh, kad mi postave najteže pitanje: Šta si? Šta sam... građanin sveta... Ma, ne to, nego... A-ha, razumem, pa ja sam ti neostvareni scenarista... Ama, koga briga da l’ heklaš zavese za pozorišnu scenu...

 


 

Evropsko bRez MI pričice ili Agonija SrBskog.com navijača zbog izostanka sa #EURO 2016 vol.1

Autor: Milan Petrović - Mikša

Navijač"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Ne volim takav stav. Mogu ih uveriti u to da je stvar mnogo ozbiljnija." Bil Šenkli (engleski novinar)

 


 

Gašpod mi pomiluj

Autor: Milan Petrović – Mikša

Gasic Freska

- Pomaže Bog Oče Anusomlohije!

- Bog ti i Sveti AUDI A8 pomog'o sine. Izvoli, želiš nešto?


 

 

Svud me darni al' u NolU nemo'

Autor: Milan Petrović - Mikša

No2e- AAA!
- Šta ti bi?
- Zavera sine, z a v e r a!
- Kak'a sad zavera, ćale!?


 

Zašto ka'eš ljubAV a misliš na grejs?

Autor: Milan Petrović - Mikša

Krediti Su Se Vise Uzimali U Junu U Odnosu Na Maj- Dobar dan.

- Dobar dan, uđite, samo uđite, izvolite sedite.

- Hvala.