Soroše, bracala, ispoštuj me!

Soroše, bracala, ispoštuj me!

Autor: Aleksandra Mijović – Anja

SorosU svetlu svetskog prvenstva u fudbalu razne se anomalije pojaviše. Ispuzaše ispod kamenja, prošnjuraše kroz cevi fekalija i ta-na-na-naaa iskočiše po vascelom nam Fejsbuku. Umesto da se gleda taj sveti fudbal, da se navija jelte za omiljenu reprezentaciju, mali prljavi i zli Balkančerosi dograbiše svojih pet minuta. Čuj pet, već deset dana nam prljaju domove. Jer i FB je moj drugi dom. A kad mi je dom pod opsadom malo postajem neuračunjiva.

Ja ih kao eskiviram, jer činjenica je: Ko god glavu puni teorijama zavera, ’nači glava mu je praznjikava. Šta ću ja jadna da se nadmudrujem s tuposima! Nit’ oni prazni mogu da dobace do mojih stavova, nit’ ja mogu da dokučim dubinu njihovog gnojavog grotla. Bitka izgubljena i pre nego što je počela. Oni i ja živimo u dve paralelne dimenzije. Dva sveta. Na istom mestu nema šta da tražimo. I uspešno sam ih zaobilazila danima, ali majka mu stara, imam i ja dušu. Dokle bre više?!

Na jednom zidu neke moje FB drugarice ispod slike koju ste već svi videli „Da komšiji krava bude živa i zdrava“ pojavi se jedan mali fašisoidni nacion s komentarom: Mi Srbi smo ugroženi u svojoj rođenoj zemlji, Srbija Srbima, svi ostali mrš napolje! ’Nači, ako možete da me zamislite. Jedno oko mi se zatvara, a drugo mi ispade napolje. Vratim ja oko i počnem: Tako mlad, a već tako glup. Pa sledi:

-Š’a je, imaš li nešto protiv Srba?

-Imam protiv fašista.

-Š’a?! Ti to meni? Čije je Kosovo? Odgovori mi!

-Džaba, svrake ti popile mozak.

-Meni?! Kako se usuđuješ? Ti si fašista, ne poštuješ tuđe mišljenje i ne odgovaraš na pitanje! Ti si autofašista, mrziš svoje Srbe, sram te bilo!

Onda je cenim posetio moj FB zid, pa je ono malo usahlih vijugica, ako ih ima tri sve zajedno, počelo da s teškom mukom šljaka: „Hm, Anja Mijović, oki neke fotke s nekim ljudima, keze se tu kao srećni su, smeju mi se u lice, bre! Da, vidimo, završila je... auh, mnogo slova ima, to ću da preskočim... Anja radi... A-haaa, znam te, tico! Vodi Udruženje „Direktna reč“. Tu si, moj golube, sve mi je jasno. Udruženje, to je kad se neki ljudi udruže i čim su se udružili, normalno je da mi rade o glavi! I ne samo meni, svim Srbima! Anja Mijović se udružila i udruženo s udruženjem radi na uništenju pravoslavne nam majčice naše Srbije! E neće da može! Samo preko mog mrtvog tela! Ja volim moju zemlju i ne dam je izdajnicima! A domaćim udruženim izdajnicima nikako! Sa’ću da je razbucam!“

-Proverio sam te, znam ko si i za koga radiš! NVO, a? Rodnom ravnopravnošću ’oćete da uništite srBskog domaćina! Da se depilira, a? Obrve da čupa? To zagovarate i onda dok se okrenem srBski muškarac nosi roze gaće! Silujete nas sa LGBT pederima! Trujete nas kemtrejslovima, glave nam ispirate HAARP-ovima! Vakcinama ’oćete da nas obeležite žigom đav’la! More, marš iz moje Srbije, sve sa tvojim gazdom Sorošem! Tvoj gazda, ljudski izmetu, finansirao je ratove u SFRJ!

Zatim su sledili linkovi do Vaseljenske i sličnih stranica, a la Treće Patriotsko Oko... ’Nači, malac je sve moguće zavere smućk’o u svojoj malenoj lobanjici. Internet je samo njega čekao da sve dozna i sve spozna... (monolozi su mu trajali pola dana, prestado’ da pratim, jer blokće je iz raja izašao)

I taj bre Soroš. Da l’ je moguće da je ceo svoj luminatsko-zidarski kapital uložio u uništavanje najstarijeg nebeskog nam naroda?! Ne znam kako da vam kažem, malo mi je to nelogično. On, more, kao „jedan čovek“ ne spava, ne jede, čita 600 strana dnevno i smišlja psine? Koliko on to para ima kad plaća tolike domaće izdajnike? Ima nas na platnom spisku koliko, 100.000 udruženih izdajničkih duša? Bokte, pa to je i za Soroša mnogo. Bankrotiraće jadan, moraće kredite da diže, ima da mu unučiće lečimo sms-ovima! I što nas mrzi toliko? Jer smo jedini pravi, samo mi. Mrzi nam poreklo, jer prvo je bio Srbin, pa onda ameba! Biće da je to! Ljubomoran je.

Je l’ vas zabolela glava? Mene jeste. Mnogo je tu suludih informacija za moju izdajničku udruženu malenkost. Uglavnom ja sve lepo prepričam mojoj familiji. Oni se malo smeju. Potom malo ćute. Dramska pauza. A onda me obojica pogledaše direktno u čelo: Anja, đe su pare?!

Brt, Soroše, provaljena sam, dižem cenu! Nalazim se s tvojim čo’ekom sutra na starom mestu. Nemo’ mi se pojavi praznih šaka. Vodi računa, ipak sam ja Srpče, koljem zahrđalom kašikom za dobro jutro, kapiš? Take care :*

Next Post

UMETNIK U LJUBAVI (VI, KOMŠO, BAŠ GLADNI!)

Sun Jul 22 , 2018
Soroše, bracala, ispoštuj me! Autor: Aleksandra Mijović – Anja U […]

Preporučujemo...