Serb Wars – Vozdizanije sile ili kada posle Ace ušuška nas Jeca i uspava Ceca

Serb Wars - Vozdizanije sile ili kada posle Ace ušuška nas Jeca i uspava Ceca

Autor: Milan Petrović - Mikša

JackPriznajem, morao sam ,,baciti oko" na ONE... ONI su... ma znate već, šta se pravite blesavi!? Siguran sam da je i dobra većina vas nekad učinila isto. I? Šta ,,I"? Fasciniran sam, oduševljen, raspomamljen, razbluđen, trčim i ,,njočim" po sobi... Nema šanse da ,,prebacim" kanal, kakva ,,količina" estradnih teletabisa i paradajz lobanja na ,,malom prostoru", kakve melodramske izjave, kakve životne mudrosti i mantre. Slika savremene & moderne SorabiJe te njene EU budućnosti na Lisović-a imanjETu.

,,Posle glamura Bejruta i Abu-Dabija, sada ulazite na FARMU-u. Na neki način ste kvalifikovani, završili ste poljoprivrednu školu.", ovu najavu treba uvesti u himnu mile nam grude rodne. Predivno... Živela Srbija! Živela FARMA! Živeli PAROVI! Živeo PINK & HAPPY! Živeo Željko Mitrović i neki tamo Peconi! Živeli... ali samo još kratko i na ,,aparatima"! Kasandra i Randu i Ljovisna i Sulejmane, vratite se - sve vam je oprošteno... i opušteno!

Eee, a šta je sve mučeni ništavni Srbin spreman da podnese? I da mu smanje, čak ne isplate, dohodak lični; I da mu poskupe 'leba, struju i pljuge ukinu; I da mu suprugu par sati nakon porođaja vrate na pos'o; I da mu otmu (iz ,,svojih" grudi) Kosovo; I da mu ,,marnu" otirač pred vratima; I da mu Ceci (j)opet nanogicu pohrane; I da mu Jeci ponovo zakaže razglas & rasveta; I da se Aca stane nanovo gudrirati; I da mu Seka skine onaj ,,taman višak" kilaže; I da Suza plasira još jedan home-video (ovog puta sa Azijatom); I da mu Nole ne osvoji Wimbledon; I da se Vlada onog Prevashodnog Plačka neRekonstruiše, a i da se isto-to; I da mu zabrane rakiju, sarmu, lukAC, ubijanje ribe strujom i hlađenje životinjskih piva (Jelen, Lav...); I još svašta-nešto... ali Ekrema i Soraju?! E, to BRAĆELA neće da može, tu već škripi glava na ramenima. Svu(ku)d ga diraj - u Soraju nemoj! Je’eš dan bez Soraje! Život, čamotinja, propas'... Kakav li je samo nazadan menadžment Bobana Unezverenog Zdravkovića kad se nije kadar dosetiti da mu hitić apgrejduje (upgrade) i ,,moderno" izaranžira: ,,Od početka pa do kraja, lagala me je Sorajaaa...!", Bog da ga vidi.

Inače moja malenkost, SoRabIN božiji Milan Đorđev Petrović, jedared kad glavu ne izgubi' zbog predloga konzumentu tvorevina istog da sa pomenutim mombrilima i penetrativno opšti, valjda ga to raspalilo i raspomamilo. Znači i Boban je rizičan ili je bar bio oni(je)h dana. I uopšte kakve to ima veze sa Mick Jeggerom ili juče upokojenim Lemmy-em? YouTube-u hvala, a-ma baš nikakve. Pojačavaj Srbine mučeniče nebeski... neka gori!

Kako sad uopšte prokomentarisati svakodnevnu kulminaciju vozdizanija idiotizma serpskoga sve od Ušća do Gazimestana i Smokija do Tokija? Podsetiti se moram i na prepucavanje jedne lokal-legende, komšija s' prvog, sa komšijom farmoljubnim sa drugog sprata:

,,Treba pod hitno da raskrstim sa džulovom! Par šamara... da se uverim da li je dobar. Pusti me te tvoje politike. Ja nisam balavac - ja sam institucija grada!"

Vozdizanije idiotizma i mediokriteta godinama traje. Ko uostalom je’e PAROVE i FARMERE? Oni traju ,,samo" cele godine. Mi? Trajemo i mi... nedelju možda... dobro dan-dva više, a kako ,,NAM DOBRO IDE" nećemo ni tol'ko. Ne kapirate? Onda(k) lepo rančiće il' zembiljčiće, pa pravac na proslavu NG - da vas posle Ace, još dogreje Jeca, dok vas čeka Ceca... i (j)opet! Sve gori... S.O.S.! Srećna prošla godina, a Nova će i onako još starija biti.

Next Post

U laži su kratke nogavice

Wed Dec 30 , 2015
Serb Wars - Vozdizanije sile ili kada posle Ace ušuška […]

Preporučujemo...